Over ons

Kinderfeestje.blog is opgezet door vijf moeders die schrijven over alles wat met kinderfeestjes te maken heeft. Van traktaties tot uitnodigingen tot de kinderfeestjes zelf.

Sofia
Mijn naam is Sofia en ben de trotse moeder van David, Denise en Daan. Elk jaar ben ik weer weken – en soms zelfs maanden – op zoek naar de mooiste traktaties, de meest originele uitnodigingen en de leukste kinderfeestjes. Maar eigenlijk is er geen één website of blog die zich echt alleen richt op kinderfeestjes en alles wat hierbij komt kijken. Toen ik mijn frustratie uitte bij de andere moeders uit mijn straat, kreeg ik te horen dat zij tegen dezelfde problemen aanliepen. Uiteindelijk besloten we het heft in eigen hand te nemen en zelf een blog te creëren over alles wat met kinderfeestjes te maken heeft.

Milou
Ik ben Milou en ben de jongste moeder die schrijft voor deze blog. Ik heb altijd al jong moeder willen worden. Toen mijn vriend Dario en ik meer dan vijf jaar samen waren, vonden we dat we er klaar voor waren om ouders te worden. In 2012 mochten we ons dochtertje Sterre verwelkomen. Nu Sterre wat groter wordt, worden traktaties en kinderfeestjes steeds belangrijker. Ouders vinden het vaak moeilijk om op goede ideeën te komen en zo ook ik, dus vandaar dat we deze blog zijn begonnen.

Leah
Ik ben Leah en moeder van Anna-Sophie en Willemijn. Nadat ik in 2009 beviel van Anna-Sophie is mijn toenmalige relatie op de klippen gelopen. Het jaar erna besloot ik dat ik als alleenstaande moeder graag nog een tweede kindje erbij wilde en heb toen door middel van een donor mijn wens vervuld. In 2011 beviel ik van Willemijn. Het alleen opvoeden van twee dochter is soms wel een uitdaging, maar ik zou het niet anders willen.

Sonja
Ik ben Sonja en ben één van de moeders die meehelpt met het creëren van content op kinderfeestje.blog. In 2007 ben ik bevallen van mijn zoontje Remon en in 2010 van Mathijs. De vader van mijn kinderen is niet meer in beeld, maar ik geloof erin dat ik op z’n tijd een nieuwe liefde zal vinden. Of ik gelukkig ben? Absoluut! Maar ik zou nog genoeg liefde over hebben voor een groter gezin.

Michelle
Mijn naam is Michelle en ik ben de moeder van Femke en Christiaan. Op mijn 19e raakte ik onverwacht zwanger en beviel ik van mijn prachtige dochter. Dat was een erg heftige tijd en de relatie met mijn toenmalige vriend bleek niet bestand te zijn tegen al die hectiek. Gelukkig vond ik een aantal jaar na de breuk weer geluk in de liefde en ben ik getrouwd met Stefan. Samen hebben wij in 2010 een zoontje gekregen genaamd Christiaan en zijn we nu een hecht gezin van vier.