Speuren als een echte detective

accessoires-feestje-petjes-zonnebrillen-beleving

Kinderen zijn slim, creatief en vindingrijk. Dit zijn natuurlijk eigenschappen die we graag stimuleren. Hoe mooi is het als je dit kunt doen op een leuke en spannende manier tijdens een kinderfeestje? Spyctive ontwikkelt daarom kinderfeestjes waar de kinderen als het ware worden opgeleid tot detective. De kinderen krijgen een mysterieuze opdracht opgestuurd die ze in drie uur moeten oplossen. Er zijn verschillende missies waar je uit kunt kiezen.

codekraker-onderzoeken-missie-spannend-oplossen

Zelf de locatie zoeken

feestjes-binnen-buiten-spannend-detectives

Het fijne aan dit concept is dat je zelf de locatie kunt uitzoeken. Het feestje worden ‘missies’ genoemd en zijn opgedeeld in binnen- en buitenmissies. De binnenmissies kunnen thuis in de woonkamer of bij lekker weer in de tuin zijn. De buitenmissies kunnen gewoon in de woonwijk gehouden worden.

Hulp van een geheim agent

bellen-met-geheim-agent-opdracht-spion

Voor het kinderfeestje wordt een missiemap opgestuurd met alle benodigdheden voor het feestje. Daarnaast krijgen de kinderen ook het telefoonnummer van een geheim agent die ze begeleidt. Wanneer de kinderen belangrijke dingen hebben ontdekt of er niet uit komen, kunnen zij de geheim agent bellen. Zo voelt het allemaal heel echt en gaan de kinderen helemaal op in het feestje. De geheim agent zorgt er ook voor dat de missie altijd opgelost zal worden, want het is immers veel leuker als de kinderen de opdracht kunnen voltooien.

Alles voor een geweldige ervaring

bewijs-onderzoeken-handschoenen-dossier

Het feit dat de kinderen kunnen bellen met een ‘echte’ geheim agent is al een leuke toevoeging. Toch blijft het hier niet bij. Vooraf aan het feestjes kunnen de ouders details over het uiterlijk van de kinderen geven. Bij kinderen van 9 jaar en ouder wordt er gedurende het feestje een sms verstuurd van de dader. Het anonieme smsje vertelt de kinderen dat ze in de gaten worden gehouden. Wanneer er informatie over het uiterlijk van de kinderen wordt doorgeven, zal dit ook in het smsje staan. Dit zorgt ervoor dat het nóg echter voelt.

accessoires-feestje-petjes-zonnebrillen-beleving

Plaats als eerste een comment bij "Speuren als een echte detective"

Plaats een reactie